lauantai 21. heinäkuuta 2012

Entä jos sataa tuhatta?

Ah autuutta, Suomen kesää. Viileää ja kosteaa piisaa, verenimijähyönteisistä puhumattakaan. Alkanut festarikausi on saanut kävijät rämpimään liejussa kainaloitaan myöden.

Henkilökohtaisesti en ole vielä ulkoilmatapahtumissa vieraillut, mutta Lärväkirjassa levitettyjen kuvien perusteella on monilta menneet virsut vaihtoon pesukelvottomina. Kuraisten kuvien tunnelmista voi huomata, kuinka Risurockin sunnuntaipäivä on ollut yhtä läskiä ja lotinaa.

Tänään perjantaina alkava Karjurock-festivaali näyttäytyy allekirjoittaneelle erilaisena aiemmin vierailemiini tapahtumiin nähden. Paikalle on saavuttu jo torstaina ja alettu hivuttaa lavarakennelmia pystyyn. Uusi äänentoisto oli ensikäytössä Axl Smithillä Vähätorilla viikko sitten, joten koeponnistus on siitäkin suoritettu onnistuneesti.

Kaukokaapelit on rullattu auki ja valot aseteltu paikoilleen. S-Osiksen vanha mikseri loistaa puhtaana toverin käytettyä liuottimenhuuruisen iltansa sen kimpussa tops-puikkojen keskellä. Omana bäkkärinä, yösijana ja varastona toimivan kuorma-auton takaosaan on levitelty sohvakalustot ja riippumatot. Jääkaappi ja kahvinkeitin on valmiina ja ladattuina. Kaiken pitäisi olla testattuna ja koestettuna ainakin kahdesti.

Portit voidaan siis puolestamme avata. Kebabkioskeilla jo muurikat lämpeävät, huusit tuoksuvat puhtauttaan ja paitamyynnit on pystytetty. Oluthanatkin on jo allekirjoittaneen ja muun Tapahtumaturku-Crew:n puolesta testatut.

Nyt siis vain väkeä sisään ja koko joukolla rukoilua sateenjumala Esteriltä, ettei sataisi sieltä. Kaiken muun olemme jo varmistaneet.

Hyviä festareita! Tulkaa moikkaamaan pikkulavan miksausteltalle!

-Timmy

[tätä kirjoitettiin bäkkärirekan riippumatolla muiden vielä kuorsatessa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti