perjantai 2. toukokuuta 2014

Sommar kommar...

Tämänpäiväisestä räntä-, rae-, tihku- ja vesisateesta huolimatta kesä tulla puksuttelee hitaasti, mutta hitaasti. Ensimmäiset katusoittajat ovat kuoriutuneet horroksestaan ja panhuilua on kuultu vahvistetusti ainakin Yliopistonkadun kävelyosuudella ja Wiklundin kulmauksessa.

Viime viikolla jo kuvattiin Cindyn kannella keväistä elokuvaa, narsissien hymyillessä joen penkereellä ja narsistien linssien edessä. Silminnäkijähavainto on ainakin Pihlasta, Mallasta tai Pamelasta. Oli kai siellä joku kollikin. Itse en kiinnittänyt tähtösiin niin huomiota, kahdeksankymmenluvun neuvostoliittolaisen tiellä pitäminen kun vie jo suuren osan keskittymiskyvystä.

Samaan aikaan kun vaihtaa kaistaa, ottaa lisää sipsiä, avaa limpparipulloa, vastaa puhelimeen ja etsii taskunpohjalta parkkirahaa ei millään muotoa ehdi tarkastelemaan itselle puolituntemattomien julkimoiden sauhuttelua ravintolalaivan kannella.

Kaistan lisäksi vaihdetaan takaisin aiheeseen.

Levyjä on pukannut julkisiksi lähes samaa tahtia, kuin joen penkoille kokeneita tenu-ukkoja. On Kiveksiä, 5th Of Aprilia, Parkkos-Peteä ja vaikka ja ketä.

Todellinen kesä saapunee Halisten Putouksen ojentaessa meitä löysyttämään selkäruotoa hieman rentoon takakumaraan Ravintola Kukan sinkkujulkkarikemuissa 30.5.

Sitä ennen pyrin kaivamaan henkisen huuliharppuni kesähortsieni (kyllä, ilman ässää) reisitaskusta ja suuntaamaan aurinkolasien luomat rusketusrajani rennosti kohti kesäisempää Turkua ja sen tulevia tapahtumia.

-Timmy

[Tätä kirjoitettiin ensimmäinen vuosi AMK:sta niin kutsutusti iloisesti plakkarissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti