perjantai 13. kesäkuuta 2014

Epilogiikkaa...

Nyt se on päätetty.

"Drumroll, please."

Vaikka Madhouse Management suunnittelee paluuta keikkarintamalle ja muuallakin musahommissa tapahtuu kaikennäköistä, jää Nuotin Vieressä tällä päivämäärällä määrittelemättömän pituiselle tauolle.

Viimeviikon kiireet veivät selkävoiton kirjoittajasta ja kynä pysyi visusti taskussa. Tämänviikkoinen julkaisu taas kirjautuu bittiavaruuteen matkapuhelimella salaa työpaikan käymälästä.

Kun ei ehdi, niin ei ehdi.

On kai tässä muitakin syitä, joista luetaan varmasti joskus toiste jostain toisaalta. Saamattomuuttako kaikki tyynni? Joku heittäkööt sen ensimmäisen kiveksen...

Kahdeksaskymmenesviides tekstinpätkä tällä foorumilla. Lukijoita vajaat kahdeksantuhatta. Ensimmäinen teksti julkaistu 23.3.2012. Reilut 190000 merkkiä jakautuvat keskimäärin kahden ja puolen sadan sanan nipuiksi julkaisuissa.

Reilussa kahdessa vuodessa on tultu jo aika kauas siitä itsekseen naureskelusta, jota harrastin kavereiden kesken tekstiviestimuotoon väännetyissä tekstinpätkissä.

Aluksi haastoin itseni kirjoittamaan aihepiirin sisällä joka perjantai. Välillä on rustattu montakin tekstiä viikossa, joskus taas sen yhdenkin aikaansaaminen on tuottanut tuntien pään ja seinän välistä yhteistyötä. Aihepiirit ja ajatusmaailmat ovat suurimmaksi osaksi itse itseni keksimiä. Samoin faktat ja lainaukset.

Aina ei päästy joka perjantai julkaisemaan. Joskus lipsahti lauantain puolelle, joskus jäi kokonaan vaille. Kolmekymmentäkuusi julkaisua kumpaisenakin täytenä vuonna riittänee allekirjoittaneelle. Sen enempään ei näemmä kirjoittaja kyennyt.

Pääasiassa tässä on kuitenkin pidetty äärimmäisen lystiä. Totista paasaamista on pyritty välttämään ja ajettu muutenkin suorat mutkiksi sanaa kääntämällä. Kun itse pystyy itseään kirjoituksillaan naurattamaan, on siitä pakko tarttua jotain lukijankin hampaankoloon.

Loppu tämä ei ole, siitä olen varma.

Eihän sadekaan lakkaa. Se vain taukoaa. Joskus tunneiksi, joskus kuukausiksi.

Hyvää kesää kaikille ja nöyrin kiitos mukana eläneille. Varsinkin rakkaalle oikolukijalle.

Peace and love.

-Timo

[Tätä kirjoitettiin tippa linssissä ja silmässä]

2 kommenttia:

  1. Tippa linssissä (sataa) ja silmässä (tuulee) täällä kans. Odottelen uusia juttuja. Kesää sinne kans.

    VastaaPoista
  2. Harmi, että yksi hienoimmista blogeista jäi tauolle. Toivottavasti palaat vielä joskus kirjoitusten pariin.

    VastaaPoista