perjantai 28. joulukuuta 2012

Meinas unehtua...


Hätistellessäni banaanikärpäslaumaa chiliviljelmältäni tajusin tänään olevan perjantai. Hyvänen aika sentään. Enkä ole uhrannut ajatustakaan tämänviikkoiseen kirjoitelmaani. Toisaalta, tästä kun ei makseta, ei myöskään velvoiteta.

Joulu, tuo pakanainkin suut lihavaan hymyyn saava kristillinen juhlapyhä on takana ja useimmat jo nojailevat toimipisteillään tai sorviensa äärissä. Allekirjoittaneella on ensimmäistä kertaa työuransa aikana välipäivät lomaa ja sehän näkyy laiskottelun, katsottujen elokuvien ja tyhjennettyjen konvehtirasioiden määrässä. Seuraavana onkin vuorossa kalenterivuoden vaihtuminen raketteineen päivineen, jonka jälkeen alkaa keskikesän juhlan odotus.

Takana on kolmekymmentäviisi viikkoa jokaperjantaista kirjoittelua parin poikkeuksin. Lystiä on näppäimistön ja puhelimen äärellä ollut, vaikka välillä aiheen keksiminen on ollut vaikeaa. Journalistin hommiin siis en aivan suoraan ilman pientä kurssittautumista lähtisi. Tyhjänpäiväistä kolumnia voisin jossain lehden nurkassa pitää, turhasta pälpättäminen kun kuuluu jo välispiikeissäkin toimenkuvaan.

Reilut kaksituhatta vilkaisijaa on jo käynyt Nuotin Vieressä. Täysin mainostamatta kai kohtuullinen lukema. Mihin jatkossa? Kuka tietää. Ensi perjantaina näemme, mitä kiero mielikuvitukseni on taas saanut aikaan.

Tai sitten jatkan samaa linjaa.

Hyvää loppuvuotta.

-Timmy

[Tätä kirjoitettiin kalsareisillaan, mutta ylpeästi]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti