perjantai 3. toukokuuta 2013

Kylmää kyytiä Kaarinassa

Kevät, tuo koiranjätösten, tupakannatsojen, puolisulaneiden lumikasojen ja katupölyn nykytaideteos on vihdoin täällä. Leskenlehdet ja vanhat tojotat kukkivat ja ensimmäinen motoristikin on jo kuopattu. Talven selkään hylätyt moottoripyörät sulavat valkeasta viitastaan ja aamuinen auton ikkunain raapiminen vaihtuu pulunpaskan putsaamiseen.

Sinnikkäimmät ovat polkeneet konkeleillaan pitkin hyisiä katuja, mutta harraselevammat fillaroijat kaivavat pölyiset kulkineensa pihavajoista ja lähtevät ketjut nitisten muistelemaan ajotaitoa. Allekirjoittanutkin liittynee näinä päivinä tuohon joukkoon ketjunrasvaiseen tuoreella investoinnilla, vuoden 1953 Ruåtsalaisvalmisteisella polkumaraudalla.

Työväen juhla, jota opiskelijat viettävät viikkotolkulla, aloitti ulkoilmatapahtumat. Vaikka keli olikin kolea, oli osanottajajoukko kaupungilla lukumäärältään ketä tahansa tapahtumatuottajaa tyydyttävä.

Ensi keskiviikkona hommat jatkuvat Horivinnan rannassa Lahnabileissä. Lavalla on kaikkia kamaluuksia Takiaisesta ja Taukista Scandinavian Drunkseihin ja Cuntseihin. Ja kuka hitto on BB-Jarita?

Jussi ja Ressu, Basic Element sekä E-Rotic taitavat olla ainoita musiikilla itseään myyviä. Tästäkin kolmikosta ensimmäinen vain oikeasti muusikoita.

Tai mistäpä näistä tietää. Kummasti oli väkeä viime syksyn sikajuhlissakin. Ehkäpä nykyihmisen tasaisen harmaa arki kaipaa shokkihoitoa tämänkaltaisista tapahtumista...

-Timmy

[Tätä kirjoitettiin pelosta aavistuksen vapisten]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti